O nama

MM-Konstruktor d.o.o.
Ukratko o nama

„Konstruktor“ je osnovan 2001. godine kao samostalno-zanatsko preduzeće, registrovano za obavljanje građevinske djelatnosti. Od tada, pa sve do danas iza nas je put konstantnog razvoja i napretka. U želji da zadovoljimo sve potrebe naših klijenata, razvoj usluga i proizvoda prati trenutnu potražnju na tržištu, a sve u skladu sa svjetskim trendovima. Zbog toga se odlučujemo na sledeći korak, a to je otvaranje pogona za proizvodnju PVC i ALU stolarije, kao i svih pratećih proizvoda u toj oblasti. S' obzirom na to, 2009. godine se registrujemo kao proizvodno-trgovačko preduzeće, pod nazivom „MM-Konstruktor“ d.o.o.

Momčilo Majdanac

direktor

19 godina iskustva

Naša misija

Danas, kompanija „MM-Konstruktor“ d.o.o se jakim naporima trudi da zadrži kvalitet koji nas vodi od prvog dana postojanja. Konstantnim stručnim usavršavanjima, novim iskustvima i projektima te sa iskusnim i kompetentnim zaposlenicima želimo da savladamo svaki naredni izazov koji se nađe pred nama.

Naša vizija

Širenjem proizvodnog i skladišnog prostora, želja nam je da postanemo još produktivniji na tržištu. Trenutno djelovanje je najzastupljenije na domaćem terenu, iako smo za ovaj period postojanja odradili nekoliko značajnih projekata za region i EU. Ciljevi kompanije su da se dalje širimo na druga tržišta.

Naša strategija

"Koncentrišite se na to gdje želite stići, a ne gdje ste bili."

01

Tim profesionalaca

Danas brojimo ukupno 16 zaposlenika, raznih profila i zanimanja zbog čega činimo savršenu cjelinu.

02

Kompletna usluga

Sve na jednom mjestu – OD TEMELJA DO KROVA. Projektovanje, građenje, izrada stolarije, savjetovanje i pomoć u opremanju objekta.

03

Tehnologija

Naša građevinska operativa, kao i pogon za proizvodnju ALU i PVC stolarije su potpuno opremljeni za sve izazove koji se mogu naći pred nama.

04

Podrška

U svakom trenutku smo tu za Vas, obratite nam se putem kontakt forme.

Ako trebate neko građevinsko rješenje, obratite nam se.